Geluks Angel

6.95

Deze geluksengel is een willekeurige Engel uit een willekeurige serie. Deze kan los verzonden worden of in een gesloten doosje. De optie los is een stuk goedkoper omdat 'ie dan door de brievenbus past. De optie gesloten box kost €6,75 en wordt als pakje verstuurd.

Het kiezen voor los of gesloten box maakt geen verschil in de Angel die je krijgt. Er wordt er eentje uit de doos gehaald, en die komt gewoon met of zonder doosje naar je toe.

Je kunt een voorkeur voor een bepaalde serie opgeven in de opmerkingenbox als je dat wilt.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Als je deze Angel  koopt weet je zelf niet wat je krijgt.  Wij sturen je een Angel uit een willekeurig gekozen doosje toe .

Je kunt er ook voor kiezen een Geluks-Angel  uit een bepaalde serie toegestuurd te krijgen. Vermeld dit dan in de opmerkingenbox!

Dit is de originele manier van kopen in andere landen, waar mensen vinden dat de Angel jou uit moet zoeken in plaats van andersom.

Dit is ook de manier waarop de fabrikant van Sonny Angel graag ziet dat we ze verkopen.  En wij vinden dat eigenlijk ook!

Wij halen de Angel uit de doos om de verzendkosten te beperken. Wij kiezen echt absoluut blind een willekeurig doosje en kunnen ook vooraf niet zien welke het is.

LET OP

Als je deze random gekozen Angel in een gesloten en niet eerder geopend doosje toegestuurd wilt krijgen kan dat ook.

Het kost dan €6,75 aan verzendkosten extra omdat het doosje helaas niet door de brievenbus past.

Normaal gesproken zullen wij je een Angel sturen die wij zelf wel eerst open maken om hem op de goedkope manier te versturen.

Extra informatie

Afmetingen 3 × 3 × 7.5 cm

No comments yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.